kupilem sobie rano tak lays pikantne wianek z budyniem 2x po 2l pepsi 2x po 1l schweps 2 sledzie w sosie smietankowym
i poszedlem spac cieszac sie ze bedzie amku jak sie obudze no i wstalem zjadlem juz chipsy wjanek i drugiego szwepsa koncze i nie mam powodów do smiechu
>bądź polakiem >wytykaj wschodnim sąsiadom że są biedni, nic nie osiągnęli i każdy im spuszczał wpierdol >to samo tyczy się ciebie XD czy polacy to zwierzęta czy raczej bakterie? Discuss
Leo White
>t.szkielet który je gówno które wygrzebie z angielskich toalet
Julian Baker
Jakiś tydzień temu kupiłem sobie literek syropu klonowego, już prawie go nie ma a ja nic nie przytyłem. Co do chuja
Jace Torres
takich jak ty powinno się wieszać czy rozstrzeliwać? Discuss
mam zjebane raczki od fotela z takimi dziurkami i jak sie na tym opieram zostaja slady wiec wymyslilem ze naciagne skarpetki na te raczki i dziala opinie??
>gimb Jakieś frapuccino caramel I inne gówno w stylu Starbucksa, co smakuje bardziej jak ciastko niż kawa >dziecko z liceum - pierwszych lat studiów Kawa z cukrem >Dorosły poważny mężczyzna Woli wodę, jeśli wypije już kawę- herbatę, to bez cukru
Charles Clark
>tug 15 koła mi leży na rachunku nieoprocentowanym planuję inwestować już jakieś pół roku ale mi się do banku nawet nie chce iść
Easton Hernandez
kupuj tanio sprzedawaj drogo
Ryan Reyes
>bycie kobietą Chyba cię popierdoliło.
>chuja się znaj na czymkolwiek >słabsza >żadnych ambicji poza złapaniem bogatego faceta Nie no kurwa, to już kurwa wolałbym być wilkiem czy kurwa wróblem.
Grayson Phillips
zawsze piłem kawę bez cukru, ale czarna herbata to tylko z
Wyatt Cooper
>ale mi się do banku nawet nie chce iść teraz to do banku sie chodzi raz w zyciu zalozyc konto dziadku
Chase Bailey
kurwa
Adam Turner
Jesteś zbyt miękki powinni ci odebrać obywatelstwo
Elijah Hernandez
>ablu ablu kobitki mają cięszko btw też wolałbym być wilkiem niż człowiekiem
kawa bez cukru ani mleka herbata z cukrem herbata zielona/czerwona bez cukru kakao wiadomo słodkie
Grayson Cruz
lepiej nie być żbsz
John Fisher
czarna herbata bez cukru to jak ryż bez soli - dosłowny śmieć
Grayson Moore
>>ablu ablu kobitki mają cięszko Miałem bardziej na myśli do niczego się nie nadają. Mogę być śmierdzącym leniem, ale przynajmniej jestem tego świadomy, a kobiecie bliżej do ameby.
Julian Jenkins
mój bambo
Bentley Sullivan
>On pije kakało Przepraszam, może jeszcze czekasz na świętego Mikołaja?
Angel Robinson
dieta i wszystko bez cukru wieprze jak chce słodkie to jem japko
Logan Mitchell
chciałbym być kobietą tylko dlatego że mógłbym zostać poniżonym jak na obrazku