/polska/

hiv

MATKA POLKA

Kurwa już wyobrażam sobie co oni ci z lochy zrobili, takie pedały to mają dostęp do używek, już tam chuj z zielskiem mogę swojego kutasa postawić na to że dali jej coś grubszego.
>myszka anona została wyjebana w każdą dziurę przez grupę facetów na jakiejś imprezie kiedy była pod wpływem narkotyków
Ehh kurwa uniwersytet to jednak robi kobietom szajbę z mózgu. Są jakieś bezpieczne kierunki na których locha może studiować bez niebezpieczeństwa (a przynajmniej dużego) zostania zmanipulowanym przez bandę degeneratów?
W ogóle to szkoda mi cię anonku, 7 lat to dosłownie childhood friends jak w chińskich komiksach, ehh kurwa możesz mieć losię z którą dorastałeś a jak i tak dystans między wami będzie to ktoś inny ją wyjebie.

>zazdrość

KURWOM

KONIA

CIPOM

kierunki które wymagają logicznego myślenia

>Są jakieś bezpieczne kierunki na których locha może studiować bez niebezpieczeństwa (a przynajmniej dużego) zostania zmanipulowanym przez bandę degeneratów?
nom na polibudzie

>opierdalanie się i nie wydawanie nieswoich pieniędzy to największe osiągnięcie, na jakie współczesna kobieta może się zdobyć.
k i s n e

nieironicznie politechniczne

>babki w fartuchach
MÓJ GUTAS