/ex-yu/

tito pito, djedo ne dade, tako stara kuca ostade

Nema drustvenih mreza zena uopte. Ako je ulovim postacu klipove da se kurcim malko

ja imam 20 moja cura 30
al nema djete nije milf
samo trebas biti mentalno odrastao al to nitko na exyu nije

Druze tito druze tito kupit cu ti fiiiicu
A mercedes a mercedes anti paveliiicu
Druze tito druze tito tebe srbi laaazu
Oni vole oni vole djenerala draaazu

Kako muslimani nisu imali nista za pjevati copavom bugarinu

hahaahahha

ne nego moras naci polupanu starku koja lovi mlado meso jer je niko njezinih godina nece pa vuce za nos klinca od 20 koji misli da je onda zreliji

nitko ti od nebeskih anđela neće govoriti da budeš "strpljiv jer se x bliži" već žele da poradiš na sebi kako bi mogao stupiti u kontakt s njima. Ljudi koji su to već napravili su pripremili pic related. I ja sam osobno imao iskustva (prijenos energije i telepatija) i blago je reći da su nevjerojatna. Riječ je o osobnom razvoju koji traje MINIMALNO više mjeseci do nekoliko godina naviše; većina čovječanstva cijeli život ne nauči onoliko stvari koliko vi možete ako pročitate ovu sliku i shvatite ju.

Necu da budem u vezi sa njom, nego da joj budem boy-toy

vidiš to je razlika između mene i tebe(i vecine na exyu) sve gledaš negativno ogorcen si i zivot ti je jadan i na sve u zivotu tako gledas ja gledam na sve pozitivno zato mi i je zivot takav usran patetican
naravno da je netkome tesko povjerovat da imam curu koja je 10 godina starija od mene kad on cure nije dotako u zivotu
i sam si je za to kriv

>reality
>vucicevci
>SEKTASI
taman kad mislis da ne moze gore