anđeoske buljare
/ex-yu/
pozz
>taj donji deo tela
šteta što je crna
boginje , crnkinje su boginje
da li verujete u ljubav?
sta da radimo mi romantici jbmt zivot...
>šteta što nije dovoljno crna
ispravio za tebe
fkt jesu crni andjeli
naravno anone
>hej mala, veruješ li u ljubav na prvi pogled ili da prođem ponovo hehe?
ljudi moji sta je to bilo danas sa djockom jel zna neko???
Бићe бoљe 2015.
>za mjesec dana je bozic
cekaj malo , katolicki svestenici idu po kucama da svete vodicu i uzimaju pare?
jedva cekam da vidim sto ce mi djed bozicnjak donijeti dbi
Menim, da je bolje, če smo zapustili Nekdanjo jugoslovansko republiko Makedonijo, vse povezave z njimi le utirajo pot za večjo destabilizacijo v regiji, prav tako kot smo se začeli spuščati na noge.
Najboljši scenarij je, da so vsi Makedonci priseljeni tukaj po mojem mnenju.
Ali res potrebujemo vso to ozemlje in Albance? Prisežem, da to izgleda kot past, v katero hodiva naravnost.
Sto sta se desilo?
jebo sam ti mamu
jedva čekam da umrem
jesu
btfo
zasto osjecanka?
skoči sa skele na baušteli nee-chan
btfo sam ti mamu dlakavu
ne znam pitam dal neko zna sta se to desilo?
How big is required to please this woman?
qurac
heh Jamal se brine da mu je mali
pushish
pola tera
teshko mi je
uf prejo se
blago vama koji imate apetit za ovim zivotom
Dobra edicija.
wtf mrzim srbe sad
...
podsetnik da su bugari srbi
ne vidim ništa loše u tome
štaviše..
...
no sasvim ozbiljno sad-hrvatska je iz tog rata izišla kao apsolutni pobjednik
hrvatska je možda i imala svojih grešaka u 2. sv. ratu ali u ovome je gotovo u potpunosti bila u pravo(branila je i odbranila svoj teritorijalni integritet)
to je ujedno i mišljenje EU,amerike,a i čitavog civilizovanog svijeta
ubi se planinski zidove
>civilizovanog svijeta
oklen si?
Tamo 'dje ognjista dime
i 'dje gusle jos se cuju
u brdima vise mora
servi kada cete platit ratnu odstetu hrvatima, bosnjacima, slovencima i albancima?
owo i ti si sa cetinja
dat ass!
vec 4 dana za redom radim sql bukvalno 10+ sati dnevno
programiranje i programeri su najveca bagra na svijetu
smrdi se prave ludi kao i uvijek nista novo
zato su smrdi
>izgubili sve ratove u istoriji
>najsmrdljiviji "narod" na svijetu
>sve zene im bijeze za hrv i placaju VUK 10 tisuca evra
USŽ
>na istoku i jugu korupcija, mafija, novi feudalizam
>na zapadu invazija crncuga i muslimancina, na vlasti jevreji i suicidni liberali
valja pikati dotu do smrti i to je to
ubi se
Bavim se lay trejdanjem na betfairu i iskreno zaradih 150 000 eura za prve 2 godine.Ne prodje dan da nisam pod utiskom.
tackasti nije tip patriote sto razbija izloge nego cuva svoje pismo brate ljubi svoje ikone
jebo te on
nemam pojma sto si rekao al mi treba para a tebi treba neko da ti dudla
to je pichkasti nacin patriotizma dbi
Ko ce da me casti za novu godinu?
...
ovu fotku drzim u novcaniku
lol kakvi jadnici ladno spavaju
pa kad idu u skolicu sutra hahahaha
...
hahahahha
>oni idu u skolu
sta je to sa bugarskom i makedonijom
MI SMO SADA BUGARI I GOVNO
detaljnije
...
klasican primer izreke ko nece brata za brata imace tudjina za gospodara
spc nece da prizna mpc zato sto gubi crkovni imot u makedoniji
mpc sperga i ide u bugarsku
youtube.com
najbolji duet ikada
Kako zivite sa tim znajuci da nikad necete imati slatku, nevinu, postenu djevojku? Pola ih je vec rasireno a pola ih je feministkinja.
Iskreno, ne spavam lako
>Pola ih je vec rasireno
Ne ide to tako, po tvojoj logici zena nakon porodjaja ima rupu velicinu glave dole.
bas si gadan
da li to mijenja cinjenicu da je u njih uslo pola grada i da nikad nece biti lojalne zene, vec kurve?
>po tvojoj logici zena nakon porodjaja ima rupu velicinu glave dole.
ja sam jebo 35 god mamu ali ona je bila s carskim rezom
Nevinih djevojaka uma 2%. Vise od pola ih je ruzno i ogavno, i ostaje ti svega pedesetak onih o kojima svi mastamo, koje ce se udati brzo.
Prije ces na lutriji dobiti dvaput nego imati postenu, nevinu, zdravu, razumnu, lijepu i plodnu zenu. Nema od tog nista u najkracem
Jebiga...
Moze se desi da ozenis tu nevinu cednu finu i da poludi nakon nekog vremena i krene da te vara.
Svejedno su zene rak
dal je to tako za sve exju zemlje? Crna Gora je otisla do kurca, svaka glibava kurva se tripuje na americki nacin zivot pa je vec razjebena u 16-oj godini
zato ces fino uzeti jednu bulu masallah
ovo dbi u danasnje vreme samo bule ostaju nevine
Ma ne samo exju govna, vec sve zemlje svijeta. Mozda ne cecenke u rusiji, ne znam, ali ovde muslimanke one bas religiozne sto ih otac ili majka tuce ako se preseravaju, one ga u supak primaju ili sivaju picke nekako da izgleda da su nevine, da im neka opna pukne i krvari ako se picka probije. Cesto odu nevinost prodati nekom seiku pa sa tim silnim parama odrade operaciju pa odu opet.
Mozda prije 15 godina ali vise ne
Ko ima link za katalog bugarskih kurvi?
Genocid zenskog roda ako cifre
Skoro sam bio u Svici i posetio sam sestru (rodjaku) cija prica je ovakva
>udala se mlada za naseg lika tamo
>rodjeni oboje u svici
>dobila troje dece
>udarilo joj u glavu da se razvede jer hoce slobodu
>dobije stan od bivseg muza
>nadje frajera iz niksica 10 godina mladjeg
>salje mu lovu svaki mesec
>radi dva posla samo da bi njemu nabrala
>on je farba govori da je u dugovima
>priznala mi da mu je za 2 godine poslala oko 30 hiljada franaka
Izadjem ja sa jos 2 njene prijateljice u neko mesto kod Ciriha, diskoteka koju drze Sarici i one tamo idu jer ocekuju da ce neko bogat i nadrkan da ih nahvata.
Skontam u medjuvremenu da su obe prijateljice udate i da su im muzevi bukvalno mucenici koji rade 20 sati dnevno. Ta jedna plava se napila i lizala mi vrat to vece. Uzas brate moj, a njenog muza video ranije taj dan.
Inace deca te moje rodjake su prsla skroz, najstariji sin je autistican, non stop gleda u ekran a kad te pogleda kao da te sece pogledom a ima 10 godina, ono drugo dvoje su divljaci, a keva kad je kuci gleda Parove na mobilnom strimu i ne jebe decu pet posto.
a jel vama smeta to sto se zene jebu vise nego ranije ili sto ne jebu se s vama
ovo prvo dbi, nemam vremena za vezu svejedno, ali cu eventualno imati, i necu da majka moje djece bude glibava otrcana dronfulja
Mislio sam da je to drugo ali sam onda nakon susretanja sa takvim tipom zena shvatio da taj nacin zivota i ponasanja mrzim i da ne zelim takve osobe pored sebe. Nek se jebe ko kako hoce samo mi ide na kurac forsiranje toga kao modela pozeljnog ponasanja.
zasto ne usvojis dete
o tome vrlo, vrlo ozbiljno razmisljam, jer sam uvijek htio da podignem dijete na pravi naucin i ispravim greske koji su moji roditelji pravili
Resenje je odobravanje istopolnih brakova.
Primer, dva najbolja druga se ozene, usvoje dete, jedan bude otac a drugi striko da ne bi zbunjivali dete da pomisli da su pederi, odgajaju ga da bude vitez britka sablja.
Nemoj tako, da dete kreiras onako kako bi ti zeleo sebe da si bio, treba da ima svoju licnost a ne da bude zrtva tvojih frustracija.
le zrtva mojih frustracija XD
ucice engleski i tehnologiju cim otvori oci majku mu jebem, to mu je osnova za zivot
i ti posle idi u dijasporu juri pare pa izrodi kretene koji ce te sutra brukati
samo ga ti teraj pa ce da ti pljune u lice sa 16 godina i da ti prizna da je gej
znace da se preda mnom krsti kao pred bogom, a ako odluci da bude gej ili ce da se sam ubije ili cu ja to odradit
E znas kako moji prijatelji siptari u Svici rade. Oni ili sljakaju ili valjaju robu a zenu posalju da radi neki crnacki posao poput pakovanje cokolada ili sobarica a dovedu babu odozdo da cuva i vaspitava dete.