/ex-yu/

Mislio sam da je to drugo ali sam onda nakon susretanja sa takvim tipom zena shvatio da taj nacin zivota i ponasanja mrzim i da ne zelim takve osobe pored sebe. Nek se jebe ko kako hoce samo mi ide na kurac forsiranje toga kao modela pozeljnog ponasanja.

zasto ne usvojis dete

o tome vrlo, vrlo ozbiljno razmisljam, jer sam uvijek htio da podignem dijete na pravi naucin i ispravim greske koji su moji roditelji pravili

Resenje je odobravanje istopolnih brakova.

Primer, dva najbolja druga se ozene, usvoje dete, jedan bude otac a drugi striko da ne bi zbunjivali dete da pomisli da su pederi, odgajaju ga da bude vitez britka sablja.

Nemoj tako, da dete kreiras onako kako bi ti zeleo sebe da si bio, treba da ima svoju licnost a ne da bude zrtva tvojih frustracija.

le zrtva mojih frustracija XD
ucice engleski i tehnologiju cim otvori oci majku mu jebem, to mu je osnova za zivot

i ti posle idi u dijasporu juri pare pa izrodi kretene koji ce te sutra brukati

samo ga ti teraj pa ce da ti pljune u lice sa 16 godina i da ti prizna da je gej

znace da se preda mnom krsti kao pred bogom, a ako odluci da bude gej ili ce da se sam ubije ili cu ja to odradit

E znas kako moji prijatelji siptari u Svici rade. Oni ili sljakaju ili valjaju robu a zenu posalju da radi neki crnacki posao poput pakovanje cokolada ili sobarica a dovedu babu odozdo da cuva i vaspitava dete.