/ex-yu/

tfw no gf edicija

Other urls found in this thread:

index.hr/black/clanak/zanima-nas-vase-misljenje-tko-treba-biti-najljepsa-hrvatica-2017/1012553.aspx
implyingrigged.info/wiki/Omegacup_2017
twitter.com/NSFWRedditVideo

...

Koljach

index.hr/black/clanak/zanima-nas-vase-misljenje-tko-treba-biti-najljepsa-hrvatica-2017/1012553.aspx

šaljite svoje prijedloge na desk @ index. hr

Teska vremena prijatelju moj, djavo ih odnio

Idem na ana.rs da kmečim što nemam gf.

ovo je dobra prica

black tomcats DESU

This desu DBI

Vredi li uopste ustajati iz kreveta

Wolim da comfy phonepostujem iz kreweta dbi

Danas oko 21:20, /ex-yu/ igra protiv /drg/ u provj rundi OMEGACUPA, amo svi doč gledat kako gubin jer neman pojma
implyingrigged.info/wiki/Omegacup_2017
stream je na smashcastu

>Omegacup

Zaista zalostno

abe eksju al si zapishan beee

sta je /drg/ koji kurac?

Dosta cu da napisem i serem, cisto za inb4
ja ne znam ni sto se vracam iskreno, totalno me je smorilo ovde.
Aj pre sam se palio pa i raspravljao malo na te srbi hrvati teme a realno me boli kurac i za to....
Imalo je ponekada provala i da je dobar thread ali sve gore i gore, valjda smo se smorili i mi koji smo dugo ovde a niko novi da bude zanimljiv.
Pa sam preko godinu dana smarao sa mojim slikama i shitpostovanjem a sada i to smara do jaja.
Fora je sto sem par bordova sve ubitacno dosadi.
Sup Forums je bas dosadio jer non stop citam iste gluposti, klince koji prave iste threadove tipa da li su brazilci beli, zasto su ameri debeli, cuck evropa i te fore, mrzi me i da kliknem da otvorim iako je pun thread.
Sup Forums je apsolutno pederska tabla, 4-5godina sam na 4chanu i nikako ne kapiram ljude koji godinama idu na Sup Forums, od merenja kurca, pricanja o kurcu, ocenjivanja kurca, da li je gej pusiti kurac, "ribe" sa kurcem, odsecanje kurca itd....gore rekt, ylyl i ostalo.
Veruj mi da smo se mi navikli, da ode bilo ko na Sup Forums reci ce ti da je to nesto najgluplje i najpederskije za bezivotne feget virgine i edgy nastranu decurliju.
Robot koji je....brateeeeeeee, dobijem instant napad blama i cringe do kosti kada udjem, cak i imam sazaljenja pa sam vise puta pokusao da ljudima dignem moral i ego, da ih savetujem i da pricam jer mi je zao bilo.
Ovaj sajt je ogledalo otpada modernog drustva.
Fizicki zdravi ljudi i deca koji postaju umobolni, asocijalni luzeri bez ikakvog kokretnog razloga.
Ljudi koji se boje svoje senke pa uzivaju za kompom privilegiju da budu edgy a razvijaju samo takve nastranosti i slabosti a zivot prodje na kraju uz kurac.
Kada provedem par lepih i aktivnih dana da se vidim sa ribom, istreniram, zaspem i ustanem na vreme, imam obaveza itd, cesto dodjem kuci naduvam se da odmorim glavu i po navici odem na Sup Forums....tada se bas zamislim o svemu ovome sto pisem i smorim do jaja a OPET ne znam zasto se vracam ovde!!

Trebaju nam nova pojacanja u vidu Crnih Macora

Danganronpa General, general sa /vg/-a

ovo

odgovorno tvrdim da bi izdomirali ovu kikiriki ligu sa njima

Bez sumnje, Crni Macori su najbolji napadacki tandem u virtuelnom fuzbalu.

ovo je dobra pasta

zgazicemo ih

Jesu li Crnogorci Srbi?

Ne, oni su Smrdi.

oni su braca mpenza eksju treda

Nego gde cete za novu momci?

eksju lokal u internesenel bord ulici dbi

u ex-yu bife

...

Iznajmljujem vikendicu na 3 noci na Zabljak uz ski pass sa drustvom

Na isto mesto kao i svake godine, ovde sa vama jazavcima

Jel ima be neki kelner ovde be?

Jedu ex-yu kaficu za poneti molim

bice vrhunska proslava, ali iskreno

nije ti ovo starbucks mrtvu ti majku jebem onu

Igram songpop, sve gazim

Sta radis u Ceskoj druze?

Radni turizam

boli me kurac za novu godinu

having sex.

Iskreno nije da te boli, nego jednostavno nemas para/drustva i onda se pravis da je nevazno

To ti je dobra prica

Fakat di majmun

Ispeci telecu glavusu i jesti sa gf
popiti domaceg vina par litara, zameziti malo svargle i sira i kasnije maziti se snjom dok podrigujemo i gledamo filmove na RTL-u
Kasnije jebati ali ne znam na sta ce to liciti

Na poslu sam do 23
;(

zalosno burajzeru

Salim se, necu. Radim za proslavu nove godine u krcmi

U ex-yu krcmi?

ako jos jedom cujem feliz navidad iscupat cu si jebene oci

lolara zamisli majmunkovo drustvo

Ne, jer radim za pare
i visak alkohola sto ostane uz prasetinu i janjetinu sto se ne pojede, sve to naravno moram podijeliti sa radnim kolegama
Svi imaju pse i djecu pa im ide vise

dobro je, barem nisi programer

Koliko te placaju

plek

ko ti je kriv kad nisi na vreme slagao da imas npr burbula ili tako neko cudoviste od psa

ludilo u parovima

Wtf???

bacirani biba struja

bukvalno ovo

Ovako će mi bit za novu

bazirano i komforno dbi

>index.hr

Komentari na tom portalu su teški kek

ova pasta je zapravo cista istina
ti je naravno repostas kao ironicno jer te pogada u srce
Sup Forums i je beskorisno smece puno ogorcenih djevaca nitara itd. ugl ljudi koji nisu uspjeli u zivotu vecina ruzni debeli depresivni
kao biti neet je privilegija a zivis kao pas neko ti daje za jest i da ti ne daje bi umro
umjesto da izvedete curu u grad na pice da otidete sa prijateljima na nogomet da se ustanete ujutro vi jos kao ponosno idem spavat u 6 ujutro a neko se muci svaki dan da vam da za jest a vi 25 godina jos zivite sa starcima
sad ce mi netko napisat >projekcije itd. itd. jer samo to i zna

>reddit u tabovima
vrati se tamo majku ti kurvu glibavu jebem

aj ne seri Majmunko, i ja imam isto mišljenje u redditu i sve al kadkad mi trebaju konkretne informacije o nečemu pa odem tu.

moras se vratiti nazad

ne odgovaraj mi na post prljava ustasino da ti majku satarom ne iskomadam

imacu 2 ipo hiljade maraka kad se sve sabere do kraja januara

Ok aj ovako moram sa tobom:
ajde slikaj neke pare ako imas kod sebe
ajde daj neku tvoju sliku ili kad si izasao i zezao se i vodio zivot
pozovi sada nekog da dodje i slikaj, prijace ti drustvo ali nista od ovoga sto pisem ti nemas to znamo svi.
Da jebem, i sex je nesto poprilicno dobro, odraz muskosti jebene i prija, jel si jebao ikada sem kroasana nesto? Znas li da jebes, imas li petlje da jebes, da startujes ribu? Pokazi neku sliku, barem poziv ili prepisku sa zenskom osobom, znam da nemas.
Jedem sta mi se jede jer imam da platim i sta je tu lose, tj meni je dobro ali tebi nije jer realno nemas, aj naruci neku klopu za 10evra ja cu da stavim strim ovde kako go radim sklekove i skacem ko majmun, nemas ni to, znamo svi, znas TI jebote!
I kako nisi luzer i kako da te ne gledam kao sisicu neku? Kazi mi kako, ajde iskreno kazi.
Samo u danasnjem danu sam se dopisivao sa ribama o kojima mozes ali bukvalno samo da sanjas do kraja zivota, ne zato sto sam le faca le mangup le vidi me vec zato sto sam musko i zato sto me cene zbog dosta toga.
Skrinsotovao sam i to. Ali je smesno da ti pustam linkove i slike riba koje su "poznate" lepe, pametne, mlade, snimke sa tv-a i ostalo kako se dopisuju sa mnom kada ces ti retard i onaj hrvat da tipa njima pisete nesto glupo, tj pravicete budale od sebe a i meni po neku komplikaciju.
Ti ces samo da vrtis guzobuljo pacenik i ostalo, jebene slinave sisice sa interneta.

au kakav guzobol

Pa sta drgo ocekivati od parfemka, decko je konatantno buljobolan

>parfemko
FAKAT UMIREM

i to je sve sto mozete pickice male prepoznali ste se u ovome i odmah projekcije guzobol ponavljanje istih pasta po 1000 put

Ja koliko vidim, vama tahi guzove pomjera i bolno bridi cmarove cak i iz groba

Neki dan postavio njegovu sliku na desktop a ono krenu da mirotoci

dobar kmech kmech post

ubi se parfemko govnarko

ajde zovi mamu da ti ide kupit majcu posto si nesposoban i nemas para

Zdravo :3

*wrrrooom wrrrooom*
>make way, make way
>s*rvs coming through

>govnarko je u koncu
nemojte ga previse okidati momci ponovo ce vam pisati pesme koje niko nece ni citati ahahaha

>vlada otisao do sarajeva samo kako ga ne bi prepoznali

Zalosno.

>on pamti sta drugi posteri pisu
>on pamti tude nadimke i stil pisanja
>njegov zivot je tako jadan

Ma da, i jos iekavicom pise da se zamaskira dalje

zaista zalosno

ajde nastavi da kmecis i projektujes pa nam napisi koju diss pesmicu iz ove teske guzobolje

Ovo je Tomislav Jovanović - Tokac, slovenački pop rock hitmejker. Otac mu je Srbin, majka Slovenka, a porastao je u Karlovcu. Jel je to najhrvatskiji čovjek idaka?

jadan govnarko, umire od guzobolova

gdje je krsten?

>Otac mu je Srbin, majka Slovenka
jos jedan slucaj VSKanja

mozete mi jedino odrolat crveni tepih i uzet listove palme da me hladite i to bi vam bio vrhunac zivota

Isto u Karlovcu.

>govnarko misli da ikome ista vredi
shou

jedem shnenokle i gledam parove

ma bjezte u tri picke materine svi ovde na ovom koncu jebem vam ja mater debilnu

Is this right Croat?

lmao croatia succ dicc

the original DUDL DUDL

>dodje parfemko i ljubomorko odma na aparatima
wrysxtagne

a fakat je chmarobolnik taj ljubomorko

ubi se gownarko