/ex-yu/

Wolim da comfy phonepostujem iz kreweta dbi

Danas oko 21:20, /ex-yu/ igra protiv /drg/ u provj rundi OMEGACUPA, amo svi doč gledat kako gubin jer neman pojma
implyingrigged.info/wiki/Omegacup_2017
stream je na smashcastu

>Omegacup

Zaista zalostno

abe eksju al si zapishan beee

sta je /drg/ koji kurac?

Dosta cu da napisem i serem, cisto za inb4
ja ne znam ni sto se vracam iskreno, totalno me je smorilo ovde.
Aj pre sam se palio pa i raspravljao malo na te srbi hrvati teme a realno me boli kurac i za to....
Imalo je ponekada provala i da je dobar thread ali sve gore i gore, valjda smo se smorili i mi koji smo dugo ovde a niko novi da bude zanimljiv.
Pa sam preko godinu dana smarao sa mojim slikama i shitpostovanjem a sada i to smara do jaja.
Fora je sto sem par bordova sve ubitacno dosadi.
Sup Forums je bas dosadio jer non stop citam iste gluposti, klince koji prave iste threadove tipa da li su brazilci beli, zasto su ameri debeli, cuck evropa i te fore, mrzi me i da kliknem da otvorim iako je pun thread.
Sup Forums je apsolutno pederska tabla, 4-5godina sam na 4chanu i nikako ne kapiram ljude koji godinama idu na Sup Forums, od merenja kurca, pricanja o kurcu, ocenjivanja kurca, da li je gej pusiti kurac, "ribe" sa kurcem, odsecanje kurca itd....gore rekt, ylyl i ostalo.
Veruj mi da smo se mi navikli, da ode bilo ko na Sup Forums reci ce ti da je to nesto najgluplje i najpederskije za bezivotne feget virgine i edgy nastranu decurliju.
Robot koji je....brateeeeeeee, dobijem instant napad blama i cringe do kosti kada udjem, cak i imam sazaljenja pa sam vise puta pokusao da ljudima dignem moral i ego, da ih savetujem i da pricam jer mi je zao bilo.
Ovaj sajt je ogledalo otpada modernog drustva.
Fizicki zdravi ljudi i deca koji postaju umobolni, asocijalni luzeri bez ikakvog kokretnog razloga.
Ljudi koji se boje svoje senke pa uzivaju za kompom privilegiju da budu edgy a razvijaju samo takve nastranosti i slabosti a zivot prodje na kraju uz kurac.
Kada provedem par lepih i aktivnih dana da se vidim sa ribom, istreniram, zaspem i ustanem na vreme, imam obaveza itd, cesto dodjem kuci naduvam se da odmorim glavu i po navici odem na Sup Forums....tada se bas zamislim o svemu ovome sto pisem i smorim do jaja a OPET ne znam zasto se vracam ovde!!

Trebaju nam nova pojacanja u vidu Crnih Macora

Danganronpa General, general sa /vg/-a

ovo

odgovorno tvrdim da bi izdomirali ovu kikiriki ligu sa njima

Bez sumnje, Crni Macori su najbolji napadacki tandem u virtuelnom fuzbalu.